Menu

Consensus

Novice

Projekt NEWCOMERS dobil svojo predstavitveno zgibanko

Izšla je informativna zgibanka projekta, kjer so predstavljeni cilji in raziskovalna področja. Zgibanki v angleškem jeziku, bodo kmalu sledile še zgibanke v nacionalnih jezikih konzorcijskih partnerjev.

V okviru Horizon2020 raziskovalno-inovacijskega projekta NEWCOMERS, v katerem Consensus vodi komunikacijsko-diseminacijski delovni paket, je izšla informativna zgibanka, v kateri so predstavljeni cilji in raziskovalna področja projekta. Zgibanka v angleškem jeziku je objavljena na spletnem mestu projekta www.newcomersH2020.eu. Vsebinsko zasnovo in besedila za zgibanko smo pripravili na Consensusu, oblikovala pa jo je ekipa KOFEIN.

V pripravi so že zgibanke v nacionalnih jezikih konzorcijskih partnerjev, tako da jo bomo kmalu objavili tudi v slovenskem jeziku.

V konzorciju projekta NEWCOMERS namreč sodelujejo kar trije slovenski partnerji, in sicer Univerza v Ljubljani (Fakulteta za družbene vede) ter družbi GEN-I in Consensus.

V projekt je sicer vključenih 8 partnerjev iz šestih geografsko razpršenih evropskih držav: Nizozemska, Švedska, UK, Nemčija, Italija in Slovenija.

Več informacij o projektu: www.newcomersH2020.eu

Povezava na zgibanko: https://www.newcomersh2020.eu/upload/files/newcomers_leaflet.pdf