Menu

Consensus

Novice

Zagnali smo platformo Our Energy

V sklopu projekta Newcomers smo zagnali evropsko izobraževalno-ozaveščevalno platformo Our Energy, namenjeno izobraževanju in ozaveščanju evropskih državljanov in energetskih skupnosti.

Luč sveta je ugledala digitalna platforma za izobraževanje, ozaveščanje in mreženje - Our Energy, ki se osredotoča na izzive delovanja energetskih skupnosti in uresničevanje nizkoogljičnega energetskega prehoda. Platforma Our Energy ponuja kratke, interaktivne, multimedijske predstavitve, s katerimi izobražuje, svetuje in navdihuje svoje obiskovalce.

Pripravo in izvedbo platforme je  s sodelavci Consensusa vodila mag. Mojca Drevenšek, ki je poudarila, da je “objava Our Energy platforme le začetek resnega dela. Trenutno objavljenim dvajsetim multimedijskim vsebinam bomo redno dodajali nove, sveže. Platformo bomo gradili skupaj z drugimi projekti in organizacijami, ki bodo želeli sodelovati in izkoristiti priložnost skupne evropske platforme za širšo promocijo ter boljši doseg svojih raziskovalnih in drugih ugotovitev in priporočil, povezanih z energetskimi skupnostmi in uresničevanjem energetskega prehoda.”

Zagotovite si redno obveščanje o novostih na Our Energy in se prijavite na e-novičnik na spletni strani platforme www.our-energy.eu ali spletni strani projekta NEWCOMERS www.newcomersH2020.eu.

Povezave do medijskih objav:
http://www.nas-stik.si/1/Novice/novice/tabid/87/ID/7885/Zagnali-platformo-Our-Energy.aspx
https://oe.finance.si/8968913/To-je-platforma-kjer-bodo-poenostavili-tezko-razumljve-energetske-vsebine
https://www.energetika.net/novice/en.vizija/v-okviru-projekta-newcomers-zagnana-izobrazevalna-platforma
https://www.delo.si/novice/okolje/energetske-resitve-na-eni-platformi/